Onze werkwijze

Onze speerpunten

Wij vinden het belangrijk dat u op uw gemak bent in onze winkel. In een persoonlijke en vriendelijke omgeving wordt u te woord gestaan door een van onze medewerkers. Wij werken merk-onafhankelijk, dat betekent dat u wij gespecialiseerd in meerdere merken en u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Wij vinden de fiets die past bij u én uw budget
Door met u in gesprek te gaan vinden wij antwoorden op vragen om de voor u geschikte fiets te selecteren. Samen lopen we door de winkel om het brede assortiment te beoordelen en de juiste fiets te selecteren. Het maken van een proefrit is standaard onderdeel in de advisering. En met het unieke meetsysteem (bodyscanning) zorgen wij voor een fiets die optimaal ingesteld is naar uw lichaamsverhoudingen.

Extra aandacht voor elektrische fietsen
Het selecteren van een elektrische fiets is met alle techniek van nu een lastige opgave. Voordat u een keuze maakt maken wij u wegwijs in de diverse technieken, merken en onderlinge verschillen. Het maken van een proefrit geeft u goed inzicht in de verschillende fietsen. Zo maakt u uw keuze op een gedegen basis en heeft u langer plezier van uw fiets.

Voor het proefrijden bestaat de mogelijkheid tot het maken van een langere proefrit, zodat u de fiets goed kunt beoordelen bijvoorbeeld heuvelop, in de wind of op hobbelige wegen. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Om u van een goed advies te kunnen voorzien volgen onze medewerkers regelmatig cursussen bij de verschillende leveranciers. Wij werken merk-onafhankelijk, waardoor u zeker bent van een juist advies op maat.

Twee jaar gratis onderhoud
Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u twee jaar gratis onderhoud*. Dat zijn 3 gratis servicebeurten die u zelf in mag plannen in de eerste twee jaar. Deze zijn belangrijk omdat de fiets nagesteld kan worden. Door de fiets in gebruik te nemen rekken de versnellingskabels, remkabels en ketting wat op en kan er speling ontstaan. Deze wordt bij elke beurt opnieuw afgesteld. Tevens wordt de fiets geheel controleerd en gesmeerd.

Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw nieuwe fiets.
Om u te kunnen laten profiteren van het gratis onderhoud werken we met de adviesverkoopprijzen zoals opgegeven door de fabrikanten.

* exclusief gebruikte onderdelen of accessoires

Proefrijden
Bij het selecteren van een nieuwe of gebruikte fiets is het maken van een proefrit standaard. Zo kunt u goed beoordelen of een fiets goed bij u past. Elke fiets heeft zijn eigen kenmerken in geometrie, wijze van aansturing (elektrische fietsen) en gebruiksmogelijkheden. Voor elektrische fietsen hebben diverse demo-modellen in de winkel, u kunt altijd een proefrit maken zonder afspraak.

Gebruikte fietsen
Bent u op zoek naar een gebruikte fiets, maar hebben we een voor u geschikte fiets niet voorradig. Geef dit door aan een van de medewerkers en wij nemen contact met u op wanneer een voor u geschikte fiets wordt ingeruild.

Bekijk hier  ons actuele aanbod van gebruikte fietsen.

Webshop
Shopt u liever vanuit thuis? Ook dat is geen probleem, bezoek onze webshop en bestel uw artikel online. U heeft daarna de keuze het artikel in de winkel op te halen of tegen geringe kosten thuis te laten bezorgen. De winkel blijft uw servicepunt voor vragen, klachten en/of retouren.

Klaar terwijl u wacht
Geeft u er de voorkeur aan om te wachten terwijl een onderhoudsbeurt of reparatie wordt uitgevoerd? Dat is geen probleem, u kunt ondertussen een gratis kopje koffie of thee nemen en rondkijken of plaatsnemen aan de tafel. Er ligt altijd wel wat te lezen voor u klaar.